Stimate profesor,
Vă mulțumim că ați acceptat să răspundeți la chestionarul online DECODE. Acesta a fost dezvoltat în cadrul proiectului international DECODE - DEvelop COmpetences in Digital Era, cofinanțat de Programul Erasmus+ al Comisiei Europene.

Scopul chestionarului este de a evalua modul în care școlile includ tehnologiile digitale în practicile de predare-învățare în țările partenere ale proiectului (Italia, Spania, Anglia, Finlanda, România), prin răspunsurile directe ale cadrelor didactice. Răspunsurile dvs. vor contribui la atingerea scopurilor cercetării noastre și la promovarea resurselor digitale în contexte educaționale.

Completarea chestionarului online durează aproximativ 30 de minute. Datele colectate vor fi confidențiale și vor fi folosite exclusiv în scopuri de cercetare.

În plus, prin proiectul DECODE se va organiza un curs online gratuit pentru dezvoltarea competențelor digitale ale profesorilor. Dacă doriți să aflați mai multe despre proiect, rezultatele obținute, sau despre acest curs, vă rugăm să scrieți la adresa: decode@unilink.itoana.iftode@ise.ro

Vă mulțumim pentru contribuția dvs. valoroasă.

Director științific al proiectului,
Stefania Capogna 

T