1. Introducere

 
7% of survey complete.
Dragi colegi,
vă rugăm să completați acest chestionar cu privire la utilizarea CLIL în școlile primare! Răspunsurile dvs. vor fi de mare ajutor pentru noi în dezvoltarea metodologiei CLIL, precum și a cursului CLIL ce se adresează profesorilor din învățământul primar.

Scopul acestui chestionar este de a aduna informații despre experiențele de predare / implementare a conținutului într-o altă limbă decât cea nativă a studentului - metodologia CLIL. De asemenea, are scopul de a colecta informații cu privire la nevoile de formare ale cadrelor didactice care utilizează sau sunt interesate de utilizarea CLIL în școlile primare.

Chestionarul este împărțit în trei părți. Prima parte conține întrebări demografice și generale. A doua parte cuprinde întrebări despre cursuri de formare a cadrelor didactice, seminarii și ateliere de lucru CLIL. A treia parte cuprinde întrebări cu privire la utilizarea CLIL în școlile primare, tehnici, resurse, etc.

Chestionarul ar trebui completat în aproximativ 5-10 minute și, în acest sens, apreciem faptul că sunteți dispuși să ne împărtășiți din experiența dumneavoastră.

Vămulțumimpentrucolaborare!

T